SERVICES

WAT KUNNEN WIJ ALLEMAAL VOOR JE DOEN?

GROEN CONCEPTEN

De MoesTuinWinkel is naast winkel en kwekerij ook een broedplaats voor nieuwe ideeën. We houden ons bezig met het kweken onder LED, hydro -en aeroponics en andere nieuwe technieken. Met onze ervaring als hoveniers en het oog op de toekomst denken wij graag mee over vraagstukken die je persoonlijk of je bedrijf bezig houden. Hoe kun je zo duurzaam mogelijk je leven, tuin of bedrijf in richten? Wij denken er graag over mee. Een voorbeeld van zo’n idee is de Vertical Garden Tube; een pot waarin je op een kleine oppervlakte meer kan laten groeien.

KENNIS

In de winkel laten we je graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van groen. (Moes) Tuinieren eindigt soms in een teleurstelling als na het planten van een zaadje of plant niet in een keer het gewenste resultaat wordt bereikt. Wij kunnen je helpen met vragen over grond, het juiste licht, watergeven, plagen en ziektes. Kom een keer langs.

HOVENIERS

De MoesTuinWinkel, Amstelhoveniers en The Vertical Garden Tube zijn broertjes van elkaar. De ervaringen als (Amstel)hovenier en opzetter van stadsmoestuinen hebben geresulteerd in de ontwikkeling van de Vertical Garden Tube en de moestuinwinkel. Door de verschillende takken en ervaringen zijn we een allround bedrijf. We kunnen je helpen met elk groen project. Of het nou een duurzaam hotel is, een buurt moestuin voor de gemeente of groen op je balkon.